Nieuwe werken-bij website voor Den Doorn Totaalinstallateurs

๐—ญ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜? ๐—œ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ! Er is in Nederland namelijk veel te doen in de technische sector. En ook in de verdere toekomst zullen er altijd mensen nodig blijven voor ontwerpen, adviseren, installeren en onderhouden van bestaande รฉn nieuwe technieken. De installatiebranche is aan zet om de energietransitie vorm te geven. Daarvoor zijn vooral veel mensen nodig en hiervoor heb je รฉcht geen twee rechterhanden nodig. Vooral je mentaliteit is belangrijk

Lees meer: Nieuwe werken-bij website voor Den Doorn Totaalinstallateurs

Met trots hebben wij afgelopen maand onze nieuwe werken-bij website gelanceerd: http://www.werkenbijdendoorn.nl. Het doel van deze nieuwe website is om nog meer potentiรซle werkzoekenden te interesseren en enthousiast te maken voor een baan bij Den Doorn Totaalinstallateurs. Of iemand nu een doorgewinterde techneut met veel ervaring, pas net in het vak zit of graag een uitdagende technische stage wil volgen.

Wij werken aan een sterk werkgeversmerk en deze website is daar een belangrijk onderdeel van. Naast vacatures besteden we ook veel aandacht aan รฉchte verhalen en ervaringen van medewerkers. Je leest over de voordelen van werken bij den Doorn en we laten inspirerende projecten zien waar we trots op zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje.