Over ons

Techniek is onze toekomst!

Den Doorn Installatietechniek is een innovatief totaalinstallatiebedrijf. Al meer dan 45 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Vanuit ons bedrijfspand in Nieuwendijk (Noord-Brabant) adviseren, realiseren en beheren wij met zo’n 65 medewerkers deze installaties door bijna heel Nederland. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met “alles onder één dak” op het gebied van (duurzame) werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil.

De kracht zit in onze mensen. Wij zijn een jong bedrijf met een geweldig team medewerkers. Dit zijn gedreven vakmensen, engineers, voorbereiders en projectleiders die al vele jaren bij ons bedrijf werken. Daarnaast zorgen we continue voor verjonging door stages en leer/werkplekken (BBL), bijvoorbeeld vanuit vakopleidingen en scholen in de directe omgeving van ons bedrijf. Zo leert jong aan oud en omgekeerd.

Waar staan wij voor
Den Doorn werkt vanuit 5 kernwaarden. Deze kernwaarden vormen ons als bedrijf en geven ons dagelijks inspiratie, richting en houvast.

 1. Eenvoud
  Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
 2. Aandacht
  De ander is belangrijk voor ons.
 3. Humor
  Onze glimlach geeft duurzame energie.
 4. Passie
  Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 5. Horizon
  Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken nieuwe werelden.

Meer weten over onze organisatie of wil je bij ons komen werken? Neem dan gerust contact met ons op of kijk eens op onze vacaturepagina.