Over ons

Den Doorn Installatietechniek is een innovatief totaalinstallatiebedrijf. Al meer dan 50 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Als innovatieve en duurzame totaalinstallateur leveren wij een totaalpakket aan onze klanten en opdrachtgevers.

Vanuit ons bedrijfspand in Giessen (Noord-Brabant) adviseren, realiseren en beheren wij met zo’n 100 medewerkers deze installaties door bijna heel Nederland. We zijn een club met enthousiaste (vak)mensen die er iedere dag samen de schouders onder zetten. We geloven sterk in die meerwaarde van alles onder één dak. Een totaalpakket kunnen bieden voor onze klanten en opdrachtgevers. Zo kunnen we onze klanten, opdrachtgevers en leveranciers veel meer bieden. Meer service, meer flexibiliteit en meer expertises. Van klimaattechniek, elektrotechniek en sanitairtechniek tot alle service- en onderhoudswerkzaamheden en het complete beheer van deze installaties.

In 2022 hebben we de hele organisatie samen onder één dak gebracht. Met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand in Giessen kwamen Installatiebedrijf den Doorn en service en onderhoudsbedrijf Meijs Installatietechniek letterlijk en figuurlijk samen. Samen zijn we verder gegaan onder één naam: den Doorn Totaalinstallateurs. Schakel je den Doorn in, dan werk je op een plezierige manier samen met betrouwbare vakmensen. Stuk voor stuk fijne professionals met een flexibele houding die klantgericht meedenken om de beste installaties sámen voor elkaar te krijgen. Dat hebben we goed voor elkaar.

Kernwaarden
Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 5-tal kernwaarden. Deze kernwaarden hebben we al jaren en passen bij ons als organisatie en onze manier van werken.

 1. Eenvoud
  Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
 2. Aandacht
  De ander is belangrijk voor ons.
 3. Humor
  Onze glimlach geeft duurzame energie.
 4. Passie
  Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 5. Horizon
  Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken nieuwe werelden.

Meer weten over onze organisatie of wil je bij ons komen werken? Neem dan gerust contact met ons op of kijk eens op onze vacaturepagina.