MVO en sponsoring

We zijn er voor onze medewerkers en onze omgeving

De Brabantse inslag, gezelligheid en gemoedelijkheid is van oudsher verankerd in onze bedrijfscultuur. Bij het maken van onze keuzes doen we dit vanuit een visie op de lange termijn. Dat geldt niet alleen voor den Doorn zelf, maar ook voor alle medewerkers. Als werkgever is den Doorn medeverantwoordelijk voor het algemene welzijn van alle medewerkers. We realiseren als geen ander dat er meer is dan alleen maar werken.

Mogelijkheid tot parttime werken, ook voor monteurs

Wij vinden het belangrijk om de lijntjes kort te houden, onderling, maar ook met de directie. Een goede sfeer waar alles bespreekbaar is. Als een medeweker bijvoorbeeld drie of vier dagen wil werken, dan gaan we daar flexibel mee om, ook bij monteurs. We snappen heel goed dat er medewerkers zijn met partners die zelf ook ambities hebben.

Een vrij jong bedrijf

Onze medewerkers zijn gemiddeld vier tot vijf jaar jonger dan bij andere installatiebedrijven. Daar zijn we ons van bewust en springen we op in. Zo organiseerden we een jongerendag (Talent Academie voor alle medewerkers tot 25 jaar) waar we naast het werk ook met de toekomst en ontwikkeling en ambities bezig zijn. We hebben daarom een personal performance coach aangesteld die onze jongen medewerkers op weg helpt met hun dagelijkse leven, ambities, ontwikkeling en welk gedrag hierbij hoort. Dat we hier zo nadrukkelijk aandacht aan besteden, is uniek in de installatiewereld.

Maar, in de techniek is ervaring ook goud waard

Dus natuurlijk vergeten we onze doorgewinterde en ervaren medewerkers natuurlijk niet. Zo organiseerden we een speciale ‘Ervaring is Goud dag’ voor onze 50-plussers waarbij we door middel van workshops, spelelementen en coaches kijken hoe we hun waardevolle kennis en ervaring zo optimaal mogelijk kunnen blijven benutten.

Sponsoring

Den Doorn voelt zich verantwoordelijk en betrokken voor zijn omgeving. Zo stellen wij ons pand regelmatig ter beschikking voor bedrijfs- en schoolbezoeken, zetten wij ons actief in voor technisch onderwijs en steunen we vele initiatieven, verenigingen en sportclubs in de buurt. In 2023 stelden wij onze deuren open om iedereen een kijkje te laten nemen in onze technische keuken tijdens onze open dag. En zo wandelde en rende we ook voor Villa Pardoes waar we als bedrijfsteam hebben deelgenomen en hier een mooi bedrag voor hebben opgehaald.

Wij streven ernaar lokale activiteiten en initiatieven te ondersteunen waarmee wij als bedrijf en onze omgeving een binding mee hebben.  Waar het gaat om sponsoring gaan wij in heel veel verzoeken mee, mits het duurzaam en maatschappelijk verantwoord is. Ook dat zorgt voor verbondenheid met en in de regio.

Bedrijfssportschool en vitaliteitsprogramma

Naast het steunen van sportclubs en verenigingen waar onze medewerkers sporten stimuleren we onze eigen medewerkers om te sporten en fit te blijven. Zo hebben we een eigen fitnessruimte waar alle medewerkers 24/7 gebruik van mogen maken. Tussen de werkzaamheden door, maar ook in de avonden of weekenden. We willen dankzij ons speciale vitaliteitsprogramma eraan bijdragen dat onze medewerkers, van jong tot oud, goed in hun vel zitten.