Kernwaarden

Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 5-tal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden. Al onze medewerkers worden geselecteerd, getraind en beoordeeld op de wijze waarop zij invulling geven aan deze kernwaarden.

De 5 kernwaarden van ons bedrijf zijn

1 Eenvoud Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.

We houden van korte lijnen en direct contact. We zijn dan ook heel gemakkelijk te benaderen. We zijn eerlijk en werken hard. We doen wat nodig is en maken het niet onnodig complex. We doen ook wat we beloven. Wat je ziet is wat je krijgt. Daar kun je gewoon altijd op rekenen bij den Doorn.

2 Aandacht De ander is belangrijk voor ons.

We helpen elkaar. Of het nu gaat om collega’s, partners, klanten of opdrachtgevers. We werken graag samen en we zijn er echt voor elkaar. Bij het halen van planningen, het nakomen van afspraken, maar ook als iemand behoefte heeft aan een luisterend oor of een sterke schouder. Je kunt op ons bouwen.

3 Humor Onze glimlach geeft duurzame energie.

We hebben plezier in ons werk én we maken het anderen graag naar hun zin. We werken hard en vinden het daarnaast belangrijk dat we het ook leuk met elkaar hebben. Het is niet altijd feest, maar we gaan wél elke dag voor een positieve mindset. En natuurlijk houden we ook van een lolletje op zijn tijd.

4 Passie Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Bij den Doorn werken stuk voor stuk betrokken mensen met een passie voor hun vak. Samen gaan we voor kwaliteit en tevreden klanten en opdrachtgevers. We zijn trots op ons werk en gaan voor een eindresultaat dat staat. Vanuit ons enthousiasme zetten we vaak nét dat stapje extra waarmee we het verschil maken.

5 Horizon Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Techniek staat nooit stil en wij vinden het een mooie uitdaging om telkens weer te komen met slimme en innovatieve oplossingen. We zijn vindingrijk, creatief en durven ook anders te zijn dan anderen. We zijn van nature nieuwsgierig, leergierig en innovatief. We ontdekken het graag zelf en we doen het op onze eigen manier.