Team

Maak kennis met een deel van ons team. Ze gaan voor goud, zijn zeer resultaatgericht en willen niets liever dan de verwachtingen overtreffen van onze klanten en opdrachtgevers. Maar we blijven wel altijd nuchter en houden het simpel. Wij zijn een bedrijf met ambitie, maar we vinden het nét zo belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij ons.

Den Doorn Totaalinstallateurs is een installatiebedrijf met een fijn team van 100 medewerkers. Dit zijn gedreven medewerkers op kantoor, maar ook vakmensen en rasechte techneuten als: monteurs, engineers, tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders die al vele jaren bij ons bedrijf werken. We zijn allemaal verschillend, maar hebben één verbindende factor: onze passie voor installatietechniek. Wij zijn trots op ons werk, geschiedenis en open bedrijfscultuur.

Zonder onze mensen zouden we niet zijn gekomen waar we vandaag de dag zijn. We investeren voortdurend in opleidingen en cursussen, waarmee onze medewerkers alle kansen krijgen om te groeien én uit te blinken in hun werk. Doordat ons team bestaat uit een mix van jonge techneuten en werknemers met een bak aan ervaring leren we ook veel van elkaar. Interne kennisdeling stimuleren we onder andere door kennissessies en trainingen.