Werkzaamheden

Wij verzorgen de complete technische installatie voor jouw distributiecentrum, kantoor, school, zorginstelling, productielocatie, woning en meer.

Wij zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ons werkterrein is breed en we zijn van alle markten thuis, variërend van gebouwen in de utiliteit, woningbouw, zorg, onderwijs en industrie. Onze diensten bestaan uit het adviseren, realiseren en beheren van deze gebouwgebonden innovatieve installaties voor grote én kleine projecten. Van het ontwerp tot montage en het onderhoud van deze duurzame technische installaties.

Onze gedreven vakmensen beheersen alle facetten van de installatietechniek in verschillende markten. Hierdoor zorgen we voor een volledige integratie van alle technische systemen en installaties en ontzorgen we onze opdrachtgevers en klanten van A tot Z. Door de combinatie van duurzame technieken en nieuwe technologieën zorgen we altijd voor op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor een aangenaam leef, woon-en werkcomfort. Natuurlijk met een optimale benutting van de installaties.  

Het leveren van kwaliteit staat altijd op nummer 1 en daardoor zorgen we dat onze vakmensen altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Zo voldoen de oplossingen altijd aan de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en klanten. Dankzij onze 50 jaar ervaring weten wij dat iedere klant of opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom leveren we altijd maatwerk. Doordat we net even dat stapje extra zetten sluiten onze oplossingen altijd naadloos aan op de wensen van onze opdrachtgevers.