Expertises

Wij zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dat is variërend van gebouwen in de utiliteit, woningbouw en industrie. Onze diensten bestaan uit het adviseren, realiseren en beheren van de installaties.

Uw oplossing
Wij bieden u een aangenaam leef- en werkcomfort. Wij combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met unieke op maat gesneden oplossingen. Met maar één doel; een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Natuurlijk met een optimale benutting van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Nazorg
Ook na de oplevering van een project blijven wij u ondersteunen (ontzorgen) om de installatie optimaal en duurzaam te laten functioneren. Bij onze afdeling Technisch beheer bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze medewerkers staan 24 uur per dag gedurende het gehele jaar voor u klaar!

Waarom?
Onze totaalaanpak leidt tot een gebouw met een beter arbeidsklimaat, lagere energiekosten en een langere levensduur. Daarnaast verkleinen we samen de kans op leegstand door het inzetten van kleinere installaties en bieden hiervoor een aantrekkelijke financiering aan.

Klik op onze onderstaande buttons voor meer informatie.