Historie

Van loodgieter tot totaalinstallateur

In 1973 startte Den Doorn in het Noord-Brabantse Nieuwendijk als loodgietersbedrijf. In eerste instantie bedienden we met name de lokale particuliere markt, later wisten ook steeds meer zakelijke klanten ons bedrijf te vinden. Den Doorn breidde de werkzaamheden uit en groeide in de jaren 90 uit tot complete W-installateur met als specialisme loodgieterswerk in seriematige woningbouw.

2009 was een belangrijk jaar voor Den Doorn. De overname door de Van Delft Groep bood nieuwe kansen. In 2010 ontstond een volgende nieuwe impuls toen er een elektrotechnisch installateur overgenomen werd. Vanaf dat moment waren we in staat om een compleet pakket gebouwgebonden installaties te verzorgen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot totaalinstallateur met ruim 60 medewerkers. Kennis en innovatie zijn belangrijke elementen binnen ons bedrijf. Zo hebben we veel expertise als het gaat om duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan zonne-energie, warmtepompen, warmteterugwinning, domotica systemen en energiemonitoren.