Nieuwbouw distributiecentrum DB Schenker Venlo

In opdracht van Willy Naessens Nederland, realiseren wij op dit moment de complete technische installaties voor de nieuwbouw van het nieuwe distributiecentrum voor DB Schenker. Dit project wordt ontwikkeld door WDP Nederland NV.

Op het industrieterrein Trade Port North zal een logistiek centrum met een oppervlakte van maar liefst 50.000m2 gerealiseerd gaan worden! Den Doorn zal hier tevens een rol spelen in het behalen van het BREEAM certificaat. Dit is een keurmerk met betrekking tot duurzaamheid.

De eerste klant in het nieuwe warehouse is De’Longhi Group, producent van kleine huishoudelijke apparatuur. Vanaf september 2017 zijn naar verwachting circa 100 medewerkers in het logistieke centrum werkzaam. Met de bouw van de nieuwe site faciliteert Schenker Logistics BeNeLux in de groei van het klantenbestand en werkgelegenheid in de regio Venlo en beantwoordt het bedrijf aan de nog steeds groeiende vraag naar logistieke services.

Via de onderstaande link is een filmpje van WDP Nederland te zien. In dit filmpje is te zien hoe het eindproduct zal worden.


Locatie: Venlo
Opdrachtgever: Willy Naessens Nederland B.V.