Een modern bedrijfspand voor opslag en distributie DC A12

In opdracht van De Vries en Verburg realiseerde wij de E- en W-installaties van distributiecentrum DC A12 in Waddinxveen. Een modern logistiek bedrijventerrein voor opslag en distributie, waarbij op grote schaal rekening is gehouden met de duurzame mogelijkheden van vandaag. Het terrein bestaat uit 20.000m2.

Voor DC A12 zijn hoge duurzaamheidsambities nagestreefd welke aansluiten bij de verduurzaming van de A12-corridor. Zo voldoet het nieuwe distributiecentrum aan BREEAM-score Very Good en wordt DC A12 volledig elektrisch uitgevoerd. Ook is er maximaal gebruik gemaakt van zonnepanelen. Dankzij de ligging op logistieke hotspot de A12 corridor en het bereik van 8 miljoen consumenten, heeft DC A12 dé perfecte uitvalsbasis aan de snelweg A12. Daarnaast is de locatie ook uitstekend bereikbaar via de A20.

Na de bouwvak van 2022 zijn wij begonnen met het installeren van alle installaties. De uitdaging? Alles in vier maanden tijd! We hebben ontzettend snel moeten handelen, maar met succes. Dankzij een strakke planning en de mooie samenwerking met De Vries en Verburg is het distributiecentrum DC A12 in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd.

Ik heb in de afgelopen 15 jaar nog nooit zo leuke club mensen gehad op het werk: serieus, kwaliteit en een geintje.” Gerrit Boonzaaijer, uitvoerder De Vries en Verburg Bouw B.V.

Een paar leuke feitjes:

  • Dit was ons eerste project met De Vries en Verburg
  • Het distributiecentrum is aangepast en op maat gemaakt
  • Door de actuele leveringsproblemen is er materiaal gebruikt van andere projecten
  • Alle installaties zijn uit te lezen door een ICT-koppeling
  • Er waren 10 hoogwerkers gelijktijdig nodig

Opdrachtgever: De Vries en Verburg Bouw B.V.
Partners: AirPro Waalwijk, M. Jagers B.V., Vd Koudetechniek en Vloerverwarming Zuid


Locatie: Waddinxveen
Opdrachtgever: De Vries en Verburg