Een bruisende werklocatie voor Green Square Logistics

In het voormalige kassengebied rondom de Middenweg is de afgelopen jaren Green Square Business Campus ontwikkeld. Deze bruisende werklocatie, centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam en nabij Schiphol, biedt een hoogwaardige omgeving voor bedrijven actief in Life Sciences & Health. Binnen deze grootschalige gebiedsontwikkeling heeft den Doorn Totaalinstallateurs met trots de E&W-installaties gerealiseerd voor het moderne en duurzame distributiecentrum Green Square Logistics IV.

Green Square Logistics IV is het tweede deelproject binnen de Green Square ontwikkeling. Het distributiecentrum beslaat een indrukwekkende vloeroppervlakte van 16.509 vierkante meter, waarvan 11.711 vierkante meter is toegewezen aan het warehouse, 3.483 vierkante meter aan een dubbel-laagse mezzanine en 1.315 vierkante meter aan kantoorruimte. Bovendien zullen er 113 parkeerplaatsen en 13 laaddocks worden gerealiseerd.

Met een focus op duurzaamheid zal het logistieke bedrijfsgebouw het BREEAM-certificaat ‘Very Good’ ontvangen. Dit certificaat is een erkenning voor de inspanningen om een duurzaam en energie-efficiënt gebouw te realiseren.

Den Doorn Totaalinstallateurs heeft met trots bijgedragen aan het project Green Square Logistics IV. In nauwe samenwerking met Willy Naessens Nederland hebben we hoogwaardige E&W-installaties gerealiseerd die voldoen aan de hoge eisen van het distributiecentrum. Onze expertise zorgde voor geavanceerde systemen en technologieën voor een optimale werkomgeving, inclusief verlichting, klimaatbeheersing, energievoorziening en beveiliging. Naadloze integratie in het gebouwontwerp was gegarandeerd.

Green Square Logistics IV in Aalsmeer is een belangrijke mijlpaal in de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square. Met de voltooiing van dit moderne distributiecentrum zetten we een nieuwe stap in de ontwikkeling van hoogwaardige bedrijfsruimtes in dit dynamische gebied.

Fotocredits ©: Dutch City Development 


Locatie: Aalsmeer
Opdrachtgever: Willy Naessens Nederland