De poort van Woudrichem

Aan de zuidkant van Woudrichem met zicht op de entree van de stad en de achtergelegen weilanden wordt op de plek van een voormalig waterschapskantoor het nieuwe, moderne en robuuste appartementencomplex “Poort van Woudrichem” gebouwd. Gesitueerd bij de entree van Woudrichem doet het nieuwe en robuuste appartementencomplex zijn naam eer aan. Na een lange dag is het natuurlijk erg fijn thuis te komen in een woning die van alle gemakken is voorzien. Duurzaam, luxe, comfortabel, veilig, een prachtig uitzicht, groen en heerlijk wonen komen samen in “De Poort van Woudrichem”.

Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen, waarvan 21 koopappartementen en 7 huurappartementen. De koopappartementen variëren in woonoppervlakte (GBO) van 70 m2 tot 136 m2 .

Niets is zo belangrijk als een comfortabel woonklimaat. Met onmisbare technische voorzieningen als een warmtepomp, waterontharder en een uitgekiend verwarmings- en ventilatiesysteem (WTW) en sanitair kunnen de bewoners genieten van comfort én een gezond en prettig binnenklimaat.


Locatie: Woudrichem
Opdrachtgever: van Daalen Bouw en Ontwikkeling