De complete transformatie van een woning in Oosterhout

Bij den Doorn Totaalinstallateurs weten we dat een geslaagde verbouwing niet alleen draait om het uiterlijk van een woning, maar ook om de essentiële technische installaties die het comfort en de functionaliteit ervan bepalen. Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor de realisatie van alle E&W installaties. Van water, riolering en sanitair tot verwarming, ventilatie, elektra, data en Cai; we hebben elke installatie aangepakt om een complete transformatie van de woning mogelijk te maken.

De woning onderging een grondige renovatie waarbij vrijwel alle technische installaties moesten worden vervangen. Waterleidingen, riolering, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, data en Cai werden allemaal vernieuwd. We hebben gezorgd voor een efficiënte waterafvoer, moderne sanitaire voorzieningen, een comfortabele vloerverwarming, goede ventilatie en betrouwbare elektra- en datavoorzieningen.

Bij den Doorn Totaalinstallateurs begrijpen we het belang van duurzaamheid en toekomstbestendige oplossingen. Daarom hebben we bij deze renovatie ook rekening gehouden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen op het gebied van energie-efficiëntie. Een belangrijke stap was het aanbrengen van vloerverwarming, waardoor het verwarmingssysteem al geschikt is voor lage temperaturen. Dit biedt de mogelijkheid om in de toekomst een warmtepomp of hybride installatie aan te sluiten, waardoor de woning nog energiezuiniger kan worden.

De samenwerking met zowel de opdrachtgever als Bouwbedrijf Heesters, verantwoordelijk voor de verbouwing, verliep uitstekend. We hebben een langdurige relatie met de opdrachtgever en hebben al vaker met Bouwbedrijf Heesters samengewerkt. Deze vertrouwdheid en synergie tussen alle betrokken partijen hebben bijgedragen aan een efficiënte en succesvolle uitvoering van het project.

Dankzij de inzet en expertise is de woning in Oosterhout getransformeerd tot een moderne en goed functionerende leefomgeving. De vernieuwde technische installaties zorgen voor comfort, energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat. De opdrachtgever kan nu genieten van een gelijkmatige verwarming, goede ventilatie en betrouwbare elektra- en datavoorzieningen. We zijn trots op onze bijdrage aan deze complete verbouwing en de positieve samenwerking met de opdrachtgever en Bouwbedrijf Heesters.

© The Art of Living magazine – © Fotografie: Dré Wouters


Locatie: Oosterhout
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Heesters