30 appartementen Prinsenveste

Op de hoek van de Weidsteeg en de Anthony van Lalainglaan zal ‘Prinsenveste’ worden gerealiseerd, waar ons bedrijf in opdracht van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen, de werktuigbouwkundige installaties zal uit voeren. In het kleinschalige woongebouw komen in totaal 30 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen. 28 royale, 3- en 4-kamer appartementen en 2 exclusieve penthouses op de bovenste woonlaag.

Het nieuwbouwproject heeft de kenmerkende naam Prinsenveste gekregen. Dit als verwijzing naar de omliggende nieuwe straten, welke vernoemd zijn naar de Nederlandse prinsen en de ligging in het rustige Oranjekwartier.

Het woongebouw zal ruimte bieden aan ruime appartementen met riante zonnige balkons en tuinen op het zuiden in een groene setting. Op de begane grond zijn de inpandige bergingen te vinden. Iedere entree beschikt over een moderne lift, welke toegang biedt aan maximaal 4 appartementen per verdieping. Op de bovenste verdieping zullen 2 exclusieve maatwerk penthouses worden gerealiseerd. De penthouses hebben vanuit de lift een exclusief voorportaal.

De comfortabele, energiezuinige apartementen krijgen een modern, hoogwaardig opleveringsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van luxe badkamer(s) en toilet(ten) en een moderne complete keuken. Het levensloopbestendige karakter van het project laat zich nog verder versterken door het naastgelegen Gezondheidscentrum Culemborg wat alle denkbare zorgfaciliteiten aanbiedt.


Locatie: Culemborg
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V.