Nieuw hoofdkantoor VT Group in het hart van de havenbusiness

In opdracht van Willy Naessens Nederland hebben wij de technische installaties voor het nieuwe hoofdkantoor van VT Group (Verenigde Tankrederij) gerealiseerd. De nieuwe vestiging, midden in de Rotterdamse haven, staat symbool voor de wereldwijde groei van VT Group. Dit nieuwe moderne, duurzame pand draagt bij aan de mondiale uitstraling van VT Group hun positie als nationale en internationale industrieleider.

In het ontwerp van de nieuwe hoofdvestiging is bijzondere aandacht uitgegaan naar verduurzaming. Zo is het gebouw energieneutraal – mede door het gebruik van zonnepanelen – en is het klimaatsysteem volledig in lijn met de nieuwste normen. Ook op het vlak van werkcomfort voldoet VT’s thuishaven straks aan de verwachtingen die bij een modern kantoor horen; medewerkers kunnen op de bovenste etage onder meer gebruikmaken van een sportruimte, ter bevordering van een gezonde levensstijl.

VT Group is een Nederlandse tankvaartrederij, opgericht in 1932. VT, ook bekend als Verenigde Tankrederij, is gespecialiseerd in vlootmanagement, bunkering en transport van minerale oliën, chemische producten, (bio-)brandstoffen en smeerolie. De eigen vloot bestaat uit meer dan vijftig unieke schepen, waaronder de MTS Vorstenbosch, de grootste binnenvaarttanker ter wereld. VT is wereldwijd actief in de binnen- en zeevaart, met een focus op het ARA-gebied, alle Rijnoeverstaten, Zweden, Spanje, Panama en het Midden-Oosten. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde partijen uit de olie- en gasindustrie en internationale, zeevarende bulk- en bulkcontainerliners. ©


Locatie: Rotterdam
Opdrachtgever: Willy Naessens Nederland