6 redenen waarom je vandaag nog bij den Doorn wil beginnen met werken

Bij den Doorn Totaalinstallateurs is het heel fijn werken, dat vertellen wij maar al te graag, maar natuurlijk moet je dit ook zelf ervaren. Lijk het je wat om bij ons te komen werken? In onderstaand artikel geven wij geven je alvast 6 redenen.

1. Vanzelfsprekend, goede primaire arbeidsvoorwaarden

Vakkundige mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we. Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten, ervaring en prestaties. Onze medewerkers zijn ons kapitaal en hier zijn we maar wat zuinig op! Dat vertrouwen laten wij graag zien met goede arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om parttime te werken, dit geldt ook voor monteurs. Een goede werk/privé balans vinden wij belangrijk!

2. Diversiteit aan projecten, klanten en werkzaamheden

We werken voor prachtige projecten (van grote utiliteitspanden tot aan woningen) voor verschillende klanten. Diversiteit zorgt ervoor dat je hier niet snel uitgekeken raakt! Bij den Doorn werk je samen met zo’n 100 andere collega’s voor aansprekende projecten, uitdagende klussen en fijne (vaste)klanten en opdrachtgevers. Samen kijken we waar jij energie van krijgt. Een afwisselende baan met zelfstandige klussen of juist veel teamwerk? Of wil je juist werken voor grote utilitaire projecten of ga je liever voor maatwerk bij particuliere klanten? Bij ons is alles bespreekbaar!

3. Een fijne werkplek

In maart 2022 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Giessen. Deze locatie geeft ons meer ruimte en mogelijkheden om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. We zijn gevestigd op een prachtige centrale plek in een groene en landelijke omgeving. Een superfijne werkplek voor al onze medewerkers die op kantoor werken. Daarnaast werk je ook nog eens in een splinternieuw, modern, duurzaam en energieneutraal bedrijfspand. En dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht gehad..

4. Groeikansen, ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden

Blijf vooral niet stilstaan en groei lekker door! Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke en/of vaktechnische ontwikkeling. Iedereen krijgt daarom de kans om zich verder te ontwikkelen, om zo zijn/haar horizon te verbreden bijvoorbeeld door middel van training, cursus en/of opleiding. Wij denken graag mee in passende oplossingen in plaats van in onmogelijkheden. Zo is een van onze collega’s 7 maanden gedetacheerd in Bonaire gaan werken, zodat hij geen onbetaald verlof hoefde op te nemen. Lees hier zijn verhaal.

Al jarenlang staan wij bekend als een erkend leerbedrijf en gedurende het gehele jaar zijn er leerlingen, BBL’ers en stagiaires werkzaam binnen onze organisatie. Wij weten als geen ander dat je een technisch beroep het beste kunt leren door een combinatie van leren en werken door ervaring op te doen in de praktijk. Wij realiseren dan ook onze eigen interne praktijkschool om mensen op de werkvloer op te leiden. Hier worden verschillende praktijklessen gegeven door praktijkleraren die zelf al veel ervaring hebben opgedaan in het vak en gedreven zijn om hun vakkennis door te geven aan de jongere generatie.

5. Wij brengen gezondheid naar een hoger niveau

We brengen gezondheid naar een hoger niveau! Wij stimuleren onze medewerkers om te sporten en fit en vitaal te blijven. Zo hebben we een eigen fitnessruimte waar alle medewerkers 24/7 gebruik van mogen maken. Tussen de werkzaamheden door, maar ook in de avonden of weekenden. Samen met onze toegewijde vitaliteitscoach willen we met ons speciale vitaliteitsprogramma eraan bijdragen dat onze medewerkers, van jong tot oud, goed in hun vel zitten. Of je nu een fitnessfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een gezondere levensstijl, we investeren in de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.

6. En natuurlijk het team en de gezellige (werk)sfeer

Je wordt onderdeel van een gezellig team. Een mix van jongere, iets oudere maar vooral vrolijke, gemotiveerde en hardwerkende vakmensen. Hard werken en veel plezier maken? Daar weten wij wel raad mee. Want naast hard werken en een hoge klanttevredenheid vinden wij het ook belangrijk dat er zo nu en dan tijd is voor ontspanning en plezier. Samen met onze actieve personeelsvereniging bedenken we jaarlijks de leukste activiteiten, (sport)evenementen en (thema)borrels. Van een darttoernooi tot aan onze befaamde kerstborrels en van luxe Paasbrunch tot aan een zomerfestival. En tijdens bijzondere momenten en jubileums zetten we ons personeel extra in het zonnetje.


Volg ons ook op social media, hier delen we regelmatig met trots ons mooie werk en andere hoogtepunten. Lees ook eens de verhalen van een aantal collega’s die hier werken. Zij weten als geen ander hoe het is om bij den Doorn te werken.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook bij ons komen werken? Bekijk hier alle openstaande vacatures. Staat de ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.