6 redenen om bij den Doorn Totaalinstallateurs te werken

Techniek is onze toekomst! Zonder techniek staat de wereld stil.. Waar zouden we zijn zonder verwarming, koeling, elektriciteit en water? Techniek is onmisbaar! De technische branche ontwikkelt zich razendsnel, mede door de technologische ontwikkelingen en de huidige maatschappelijke vraagstukken die er spelen in de energietransitie.
Maar, met alleen ‘techniek’ kom je er niet, hier heb je mensen voor nodig. Van gepassioneerde vakmensen en specialisten tot aan aanstormende nieuwe talenten aan wie we ons mooie vak kunnen doorgeven.

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Bijvoorbeeld als (leidinggevend) installatiemonteur, projectleider of wil je bij ons werken en leren tegelijk? Bij den Doorn werk je samen met 80 andere collega’s voor aansprekende projecten, uitdagende klussen en fijne (vaste)klanten. Samen kijken we waar jij energie van krijgt. Een afwisselende baan met zelfstandige klussen of juist veel teamwerk? Of wil je juist werken voor grote projecten of ga je liever voor maatwerk bij particuliere klanten? Bij ons is alles bespreekbaar!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor nog meer redenen om bij den Doorn Installatietechniek te werken..

1. Informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden

Werken voor leuke klanten en afwisselende projecten samen met betrokken collega’s? Check ✓ Wij zijn een organisatie met een open en informele cultuur. De deur staat hier altijd open en een grapje op zijn tijd, daar houden we wel van! Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid, want we zijn pas echt tevreden als onze opdrachtgevers en klanten dat ook zijn. 

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en hier zijn we maar wat zuinig op! Dat vertrouwen laten wij graag zien met goede arbeidsvoorwaarden. Een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en niet onbelangrijk: 25 vakantiedagen én 13 ATV dagen. Wil je parttime bij ons werken? Dat is bespreekbaar, ook voor monteurs.

2. Kernwaarden

Hoe wij zijn als bedrijf? Dat zie je terug in onze 5 kernwaarden, deze waarden stromen door ons bloed en vormen een bron van inspiratie en geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wat betekenen onze kernwaarden? Dat lees je hieronder.

 1. Eenvoud
  Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
 2. Aandacht
  De ander is belangrijk voor ons.
 3. Humor
  Onze glimlach geeft duurzame energie.
 4. Passie
  Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 5. Horizon
  Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

3. Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bij den Doorn hebben we aandacht voor al onze medewerkers en vinden we het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke en/of vaktechnische ontwikkeling. Iedereen krijgt daarom de kans om zich verder te ontwikkelen, om zo zijn/haar horizon te verbreden bijvoorbeeld door middel van training, cursus en/of opleiding.
Ieder jaar voeren we meerdere (individuele) gesprekken over ontwikkeling, wensen en voortgang. Wil je doorleren, doorgroeien of jezelf specialiseren buiten de deur of juist meer op kantoor? Dat kan! En wij denken graag mee in passende oplossingen in plaats van in onmogelijkheden. Zo is een van onze collega’s 7 maanden gedetacheerd in Bonaire gaan werken, zodat hij geen onbetaald verlof hoefde op te nemen. Lees hier zijn verhaal.

4. Leuke uitjes, evenementen en borrels

Hard werken en veel plezier maken? Daar weten wij wel raad mee. Want naast hard werken en een hoge klanttevredenheid vinden wij het ook belangrijk dat er zo nu en dan tijd is voor ontspanning en plezier. Samen met onze actieve personeelsvereniging bedenken we jaarlijks de leukste activiteiten, (sport)evenementen en (thema)borrels. Van een darttoernooi tot aan een Kerst Drive Thru en van luxe Paasbrunch tot aan een zomerfestival. En tijdens bijzondere momenten en jubileums zetten we ons personeel extra in het zonnetje.
Iedere vrijdag sluiten we onze werkweek af in onze gezellige bar onder het genot van een hapje en een drankje. Tijd om het weekend goed in te luiden! 

Jongerendag den Doorn – Meijs 2019

5. Praktijkschool

Al jarenlang staan wij bekend als een erkend leerbedrijf en gedurende het gehele jaar zijn er leerlingen, BBL’ers en stagiaires werkzaam binnen onze organisatie. Wij weten als geen ander dat je een technisch beroep het beste kunt leren door een combinatie van leren en werken door ervaring op te doen in de praktijk. In maart 2022 realiseren wij dan ook onze eigen interne praktijkschool om mensen op de werkvloer op te leiden. Hier worden verschillende praktijklessen gegeven door praktijkleraren die zelf al veel ervaring hebben opgedaan in het vak en gedreven zijn om hun vakkennis door te geven aan de jongere generatie. Met onze eigen interne praktijkschool gaan we leerlingen alle kneepjes van het vak leren met als doel ze klaar te stomen voor een baan in de installatietechniek.
Daarnaast wordt onze praktijkschool ook ingezet worden als trainingscentrum voor nieuwe medewerkers, schoolverlaters, vak-volwassen monteurs en zij-instromers om hun de kennis en vakmanschap op peil te houden wat betreft nieuwe technieken. Saai is het zeker niet, uitdagend en leerzaam wel!

6. Werken vanuit een splinternieuw, modern en duurzaam bedrijfspand 

Na bijna 50 jaar werken vanuit onze locaties in Nieuwendijk en Raamsdonksveer zijn we in maart 2022 naar een nieuw, modern en duurzaam bedrijfspand in Giessen verhuisd. Deze locatie geeft ons meer ruimte en mogelijkheden om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. We zijn klaar voor de toekomst. Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Bekijk hier ook alle video updates van de bouw. En loop gerust een keer binnen, de koffie staat voor je klaar.


Wij weten natuurlijk als geen ander waarom het leuk om bij ons te werken en kunnen nog veel meer redenen opnoemen, maar kijk ook eens naar de verhalen van een aantal collega’s die hier werken. Zij kunnen je alles uit eerste hand vertellen over ons bedrijf en de projecten waar we aan werken.
Of volg ons op social media want hier delen we regelmatig met trots ons mooie werk en andere hoogtepunten.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook bij ons komen werken? Bekijk hier alle openstaande vacatures. Staat de ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.