Kees de Laat

Enkele maanden geleden besloot ik om mijn zelfstandige carrière te beëindigen. Ik kreeg de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te komen bij den Doorn Installatietechniek. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt!

Mijn werkzaamheden binnen den Doorn zijn divers en uitdagend. Het verwachtingspatroon van de klant is door de jaren heen veranderd. Dit heeft nadelen, maar zeker ook voordelen. Ik zie het als een uitdaging om samen met collega’s aan mooie projecten te werken en vervolgens te zien hoe het proces van een project op locatie vervolgens verder gaat.

Een mooi voorbeeld hiervan is de bouw van DB Schenker in Venlo. Van de eerste paal tot aan de oplevering van pand van 60.000 m2 (!) En dat in 6 maanden tijd.. Ik ben hier enorm trots op, dat hebben we toch maar mooi geflikt!

“Ik vind mijn werk leuk en uitdagend. En niet onbelangrijk natuurlijk, de leuke collega’s maken iedere dag het verschil!

Ook qua opleidingsmogelijkheden hoef je bij den Doorn niet stil te zitten. Je krijgt binnen den Doorn veel mogelijkheden. Zo heb ik zelf de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Hiermee wil ik aangeven dat je ook zonder hoge vooropleiding je het heel ver kan schoppen! Met doorzettingsvermogen en interesse ben je al een heel eind op de goede weg!


Terug