NIEUWS! Verhuizing Den Doorn en Meijs Installatietechniek

Nieuwendijk 11 mei 2021 – Den Doorn en Meijs installatietechniek gaan verhuizen naar een gezamenlijke, nieuwe, ruime en moderne huisvesting in Giessen. De eerste palen zullen vanaf week 20 geslagen worden, de verhuizing van beide bedrijven staat gepland op maart 2022. 

Het nieuwe gebouw bestaat uit zo’n 1250m2 kantoorruimte bestaande uit 2 bouwlagen en 1500m2 magazijn met prefab ruimte. Het bedrijfspand zal worden gebouwd op een perceel van ruim 4000m2 op industrieterrein de Rietdijk te Giessen. In het ontwerp is rekening gehouden met voldoende uitbreidingsruimte voor de toekomst, er wordt voorzien in zo’n 55 parkeerplaatsen op eigen perceel en er komt een fijne ontmoetingsruimte waar vergaderd, geschoold, geluncht en geborreld kan worden. De bedrijfshal zal bestaan uit ca. 300 tot 400m2 magazijnruimte en ca. 800 tot 900m2 werkplaats voor prefabricage van installatieonderdelen.

Vanzelfsprekend wordt onze huisvesting voorzien van de nieuwste (duurzame)technieken, geheel energieneutraal en voorzien van de meest moderne gebouw automatisering en domotica-installaties. Warmte-en koude opwekking vindt plaats middels warmtepompen, het gehele dak wordt voorzien van PV panelen en de LED verlichting in de kantoren zal biodynamisch worden uitgevoerd. Niet enkel ons eigen product “installatietechniek” wordt duurzaam, maar ook het gebouw zelf. Er wordt voorzien in hogere isolatiewaarden, een prefab betonnen casco, regenwater infiltratie, grote tuin en halfverharding voor de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand om zoveel mogelijk regenwater op eigen perceel te laten infiltreren. Kortom: een perfecte en duurzame werkomgeving voor onze 85 medewerkers.

Over Den Doorn & Meijs installatietechniek
Den Doorn & Meijs installatietechniek zijn een tweetal installatiebedrijven met een gezamenlijke directie, administratie, kwaliteitszorg, magazijn en overige stafdiensten met in totaal ca. 85 medewerkers in vaste dienst en een flexibele schil van vaste partners met ca. 25 medewerkers.

Al bijna 50 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Vanuit ons huidige bedrijfspanden in Nieuwendijk en Raamsdonksveer adviseren, realiseren en beheren wij deze installaties door bijna heel Nederland.

Als totaalinstallateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met “alles onder één dak” op het gebied van (duurzame) werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil waarbij eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan!

Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 5-tal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden.

De 5 kernwaarden van ons bedrijf zijn:

 1. Eenvoud
  Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
 2. Aandacht
  De ander is belangrijk voor ons.
 3. Humor
  Onze glimlach geeft duurzame energie.
 4. Passie
  Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
 5. Horizon
  Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.