Project in the picture: Vrijthof in Tiel

Vrijthof Tiel
Op het terrein van woon-zorgcentrum Vrijthof in Tiel zijn we bezig met het installeren in een nieuw complex voor cliënten met een indicatie voor kortdurend verblijf/revalidatie.

Met dit gebouw wil Vrijthof Tiel een aantrekkelijke en actieve omgeving bieden om te revalideren. Architect Grünstra en aannemer Van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van het prachtige ovaalvormige gebouw.

De nieuwbouw bestaat uit ongeveer 50 ruime eenpersoons studio’s van ongeveer 30 vierkante meter per stuk. De studio’s hebben ieder eigen sanitaire voorzieningen. In het gebouw komt een multifunctionele ruimte voor behandeling en therapie. Het wordt een open, goed toegankelijk gebouw, waar het therapeutisch klimaat centraal staat. Het pand wordt duurzaam opgeleverd. Dit thema staat dan ook centraal. Het pand wordt gasloos opgeleverd, er komt isolerend glas in en er zullen zonnepanelen geplaatst worden.