Archives

‘Nieuwe bouwregels zelf alvast ervaren om klant straks te ontzorgen’

Een bijzonder bouwproject is gestart in Giessen, gemeente Altena. Den Doorn en Meijs Installatietechniek laat hier door Willy Naessens Nederland een modern en duurzaam bedrijfspand bouwen. Het is tegelijk een proef die de bouwkwaliteit naar een nog hoger niveau moet brengen. ,,We willen ervaren wat dit betekent als opdrachtgever én aannemer.”

NIEUWS! Verhuizing Den Doorn en Meijs Installatietechniek

Nieuwendijk 11 mei 2021 – Den Doorn en Meijs installatietechniek gaan verhuizen naar een gezamenlijke, nieuwe, ruime en moderne huisvesting in Giessen. De eerste palen zullen vanaf week 20 geslagen worden, de verhuizing van beide bedrijven staat gepland op maart 2022. 

Nieuw project | HIK Vision

In opdracht van Willy Naessens Nederland B.V. gaat installatiebedrijf Den Doorn aan de slag met de E+W Installaties van HIK Vision in Hoofddorp.

Audit VCA* en BRL 6000

Op 10 & 11 juni vond de jaarlijkse audit plaats waarbij het certificaat opnieuw is verlengd.

Nieuw project | DC Kivits Ridderkerk

In opdracht van Willy Naessens Nederland B.V. gaat installatiebedrijf Den Doorn aan de slag met de E+W Installaties van distributiecentrum Kivits.

Nieuw project Huis ter Leede Leerdam

Nieuw project! In opdracht van Bouwonderneming Stout B.V. gaan we aan de slag met E&W installaties voor het project Orangehof Leerdam.

Nieuwe pay-off Techniek is onze toekomst

De kennis en het toepassen van (installatie)technieken vormt al vanaf het begin van ons bedrijf de basis en zal ook in de toekomst de koers van ons bedrijf bepalen.

Nieuw project Magna Tyres

In opdracht van Willy Naessens Nederland verzorgen wij de installaties voor Magna Tyres in Waalwijk, een 58.000 vierkante meter (!) banden-distributiecentrum.

Project in the picture: Vrijthof in Tiel

Op het terrein van woon-zorgcentrum Vrijthof in Tiel zijn we bezig met het installeren in een nieuw complex voor cliënten met een indicatie voor kortdurend verblijf/revalidatie.

Jongerendag Den Doorn & Meijs

Wij kijken terug op een leerzame, gezellige en geslaagde Jongerendag georganiseerd door Business meets Sport.

Onze website is vernieuwd

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website. Naast een fris en modern design en een duidelijke indeling is onze website weer up-to-date.

Berichtgeving: Onveilige Nefit Topline CV Ketel

Sinds gisteren is er in de media veel berichtgeving over onveilige cv-ketels van Nefit. Ook u kunt in het bezit zijn van dit toestel. Let op het gaat om een Nefit Topline cv-ketel van het jaar 2006 tot 2009.