Nieuwsoverzicht

Nefit cashback-actie weer van start

24 september
Meer lezen

Om onze klanten voor te bereiden op de winter kunnen wij in samenwerking met Nefit u weer een erg aantrekkelijke aanbieding doen. Bij aanschaf en installatie van een Nefit TrendLine of één van de slimme combinaties kunt u € 100,- tot € 350,- retour ontvangen van Nefit!.

Naar de betrouwbare Nefit TrendLine heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet eens dat u hem in huis heeft. Zelflerende Nefit-technologie zorgt automatisch voor ongestoord functioneren en maximaal war...

Artikel Den Doorn in vakblad fabrikant Viega

08 september
Meer lezen

Bij het renovatieproject in Waalwijk, waar 43 appartementen in een voormalige huishoudschool worden gerealiseerd (opdrachtgever Bouwbedrijf Kleijngeld uit Waalwijk), wordt onder andere gewerkt met het Mapress perssysteem van fabrikant Viega. Hierbij worden speciaal ontwikkelde fittingen op de bestaande dikwandige stalen leidingen geperst, waardoor lassen tot het verleden behoort en moeilijke situaties ineens eenvoudig worden.

Deze week verscheen het nieuwe infobulletin, met daarin een l...

Btw-tarief renovatie toch naar 21%

17 juni
Meer lezen

Ondanks intensief lobbyen van onder andere Uneto-Vni, VNO-NCW, MKB-Nederland, Zelfstandigen Bouw en Bouwend Nederland, gaat het btw-tarief per 1 juli weer naar 21%. Dat is dinsdagmiddag besloten door de Tweede Kamer.

Regeringspartijen tegen
De 50 Plus partij had een motie ingediend om het 6%-tarief voorlopig te handhaven, maar deze haalde het niet. Er stemden 65 kamerleden voor en 81 tegen. Onder de tegenstemmers waren alle kamerleden van de VVD, de PvdA en Groen...

Symbolisch hoogste punt versmarkt Van Heinde

15 juni
Meer lezen

Afgelopen week hebben we met alle bouwpartners, relaties en belanghebbenden, symbolisch, het hoogste punt gevierd van de "Renovatie & Verbouw Versmarkt Van Heinde"

Eind 2015 zal Versmarkt Van Heinde haar deuren openen in het Paleiskwartier te ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf is druk bezig met de verbouwing van het karakteristieke oude fabrieksgebouw aan de Hofvijver. In opdracht van EET.NL realiseren wij de technische installatie....

Oplevering Alcoa Harderwijk

15 juni
Meer lezen

Onlangs hebben we, in opdracht van Hercuton, de complete technische installaties (Breeam Very Good) opgeleverd voor het nieuwe distributiecentrum voor Alcoa Kawneer.

Hercuton heeft in opdracht van WDP Nederland het nieuwe distributiecentrum voor Alcoa Architectuursystemen gebouwd. Het betreft een turn-key opdracht. De nieuwbouw is ontworpen door Denc Architecten en bestaat uit circa 18.100 m2 bedrijfsruimte, 2.000 m2 kantoor- en testfaciliteiten en circa 13.500 m2 buitenruimte.

...

Niki Lauda opent nieuwbouw Novomatic

24 april
Meer lezen

Op donderdag 23 april heeft Novomatic haar nieuwe hoofdkantoor in Waalwijk officieel geopend. In opdracht van Bouwbedrijf Kleijngeld realiseerde Den Doorn in recordtempo de technische installaties voor een nieuwe productieruimte van ca. 4.200 m² voor deze kansspelonderneming. CIER Architecten heeft deze uitbreiding ontworpen.

Drievoudig wereldkampioen Formule 1 Niki Lauda opende het officiële gedeelte. Oostenrijker Niki Lauda is ambassadeur van het moederbedrijf.

Oplevering XITE Headquarters

23 april
Meer lezen

Op woensdag 13 mei 2015 hebben we, in opdracht van Hercuton, de complete technische installaties (E+W) opgeleverd voor het nieuwe Headquarter voor XITE.

Het loft gebouw wordt is het nieuwe onderkomen voor Xite, bij het grote publiek vooral bekend als muziekzender. Het gebouw biedt ruimte aan studio’s, een kantoor en een penthouse waar o.a. artiesten ontvangen en gefaciliteerd kunnen worden. Vertrouwen en transparantie hebben het mogelijk gemaakt dit project te realiseren.

43 appartementen te Waalwijk

01 april
Meer lezen

In opdracht van Kleijngeld bouw en ontwikkeling hebben wij de technische installaties aangenomen voor 43 appartementen in de voormalige huishoudschool te Waalwijk.

De voormalige Huishoudschool is een begrip in het centrum van het centrum van Waalwijk. Op loopafstand zijn werkelijk alle openbare gebouwen en winkels te bereiken.

FD Gazellen Award 2014 voor Den Doorn

24 november
Meer lezen

FD Gazellen Award 2014!

Wij zijn ongelofelijk blij en trots te kunnen meedelen dat ons bedrijf behoort tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland; de FD Gazellen! Fantastisch dat we juist in het jaar dat we 40 jaar bestaan, deze award mogen winnen!

Voor de elfde keer op rij reikt Het Financieel Dagblad in 2014 de jaarlijkse FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei v...

Duurzaam Doen tijdens 40-jarig jubileum

30 september
Meer lezen

Aan het einde van de zomer viert Den Doorn Installatietechniek uit Nieuwendijk haar 40-jarig jubileum met een duurzame open dag op zaterdag 11 oktober. Een jubileum dat in teken staat van duurzaam wonen, slimme installaties en samenwerking in de keten. Als installateur is Den Doorn nauw betrokken en actief in het creëren van duurzame oplossingen in woon- en utiliteitsbouw en presenteert zij graag aan de inwoners van Nieuwendijk en omgeving noviteiten op het gebied van levenbestendig wonen, ve...

Project Den Doorn in magazine Excellent Wonen & Leven

01 juli
Meer lezen

In Waalwijk werd onlangs een prachtig gelegen villa getransformeerd tot een droomhuis. "Met een bescheiden uitstraling en een rauw randje", aldus de architect Bob Manders.
Den Doorn Installatietechniek realiseerde de totale elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in en om de woning. Onlangs verscheen er in het interieurmagazine Excellent Wonen & Leven een special over deze ingrijpende verbouwing van woonhuis naar droomhuis.

Den Bosch krijgt eerste Smaaklokaal Hutten

09 april
Meer lezen

In Den Bosch opent Smaaklokaal Hutten haar deuren onder in de Jheronimustoren aan de Hofvijver in het Paleiskwartier. In het Smaaklokaal staat vers, gezond, ambachtelijk, puur en duurzaam eten centraal. Kortom: het beste van Hutten komt er samen. Dat betekent ambachtelijke en eerlijke snacks en maaltijden en verse, huisgemaakte sappen, salades en soep. Om mee te nemen of ter plekke op te eten.

Installatiebedrijf Den Doorn realiseert de complete werktuigkundige & elektrotechnische in...

24 appartementen te Sprang-Capelle

09 april
Meer lezen

We hebben opdracht gekregen om de elektrotechnische installaties te realiseren voor de grootschalige renovatie van 24 appartementen te Sprang-Capelle.

De flat aan de Hendrikus Chabotstraat wordt gerenoveerd. De breedte en hoogte blijven identiek aan de huidige situatie, maar het gebouw krijgt een nieuwe uitstraling.

De gehele gevel en indeling van het gebouw worden vernieuwd. De woningen worden moderner en ruimer van opzet. Het totale aantal woningen gaat terug van 33 woningen na...

MTS Euro Products bijna opgeleverd!

28 maart
Meer lezen

Een week voor oplevering staat de nieuwbouw van MTS Euro Products in Maassluis er mooi bij! Het project is nagenoeg gereed.

In dit project hebben wij de complete technische installaties gerealiseerd, inclusief zwakstroom en beveiliging. Het betreft een Loft kantoor met daarbij 8.000m2 opslag en expeditie ruimte voor MTS Euro Products.

Het project is gerealiseerd in samenwerking met Hercuton Bedrijfsbouw.

Op naar een mooie oplevering! Wij mensen de medewerkers van MTS Euro P...

Zonnestroom Den Doorn draait al weer op volle toeren

28 februari
Meer lezen

Het voorjaar is nog niet aangebroken, maar desondanks draait onze afdeling zonnestroom al op volle toeren.

Deze week worden weer 5 huishoudens voorzien van een zonnestroominstallatie, totaal zo’n 120 panelen, verdeeld over 5 woonhuizen deze week en komende week. En dit alles goed voor een jaaropbrengst van ruim 27500 kWh per jaar !

Afgelopen jaar hebben wij in totaal zo'n 800 PV panelen gemonteerd bij particulieren en zakelijke gebruikers, waarbij in totaal zo'...

Den Doorn BV | Ippelseweg 31 | 4255 HW Nieuwendijk | Tel. 0183 - 408 666 | Fax 0183 - 402 905 | info@dendoorn.nl Disclaimer | Sitemap